×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Sushitaart

Vanwege het grote succes van onze sushi bowl maken we vandaag een sushitaart! Ook met sushirijst, nori vellen, surimi, avocado en sesamzaadjes, maar als kers op de (sushi)taart voegen we ook wat edamame, wakame, komkommer en Japanse mayo toe. Als je wél van sushi houdt maar niet van het rollen, dan moet je dit recept echt een keer uitproberen. Dit sushi recept is lekker en makkelijk, just how we like it!

Je kunt deze taart natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt, maar wij zijn uitgegaan van een taart waar je met ongeveer 4-6 personen van kunt eten. Je kunt hem al heel makkelijk van tevoren maken, dus hij is ideaal als je niet zoveel tijd hebt en toch iets bijzonders op tafel wilt zetten! Of als je zin heb in sushi maar geen uren in de keuken wil staan. 😉 Wij gebruiken voor dit recept overigens surimi, maar je kunt hem natuurlijk vullen met alles wat je lekker vindt: zalm, tonijn, tofu, kip… Ga voor de beste vis natuurlijk wel even langs de visboer!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-03-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member